Behandlinger

Gua Sha Lifting

I min klinik i Sorø tilbyder jeg Gua Sha Lifting, som er en behandling, der giver et ansigtsløft, flot glød til huden samt mindsker rynker og linjer på en naturlig måde. Spændinger i muskler og væv frigives, og ansigtet får derved tilført mere farve, glød og udstråling.

Gua Sha Lifting i Sorø

Gua Sha Lifting er en behandling, der giver et ikke-kirurgisk og naturligt ansigtsløft – og som har en imponerende foryngelseseffekt! Det er en kombinationsbehandling bestående af zoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, cupping og Gua Sha – altså gøres der brug af flere ansigtsløftningsteknikker, som tilsammen giver fantastiske resultater og afbalancerer kroppens organzoner ved hjælp af akupunkturpunkter, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Først afrenses huden for make-up og snavs, og derefter stimuleres et beroligende punkt. Til behandlingen bruger jeg rosenolie, rosenkvartssten og cupper. 

Alt i alt er Gua Sha Lifting en fantastisk og afstressende wellness-behandling i en travl hverdag. Behandlingen består ikke blot af et ansigtsløft, men også af et løft af velvære og humør – så det virker i mere end én forstand!

Baggrunden

Gua Sha er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der har været kendt siden Song-dynastiet år 960-1279, hvor man skraber på huden med en sten og fjerner stagneret energi, affaldsstoffer, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Her i kombinationsbehandlingen Gua Sha Lifting benytter jeg mig også af sten, nemlig rosenkvartssten.

Derudover er der Japansk Lifting indover, som bygger på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige.

Effekten

I vores tid går vi mere og mere op i et naturligt look samt sund kost og livsstil. På en måde er Gua Sha Lifting et sundere alternativ til botox, hvor man undgår at udsætte sig selv for helbredsskadelige bivirkninger, men hvor man stadig får et naturligt ansigtsløft med en uskadelig og imponerende effekt. 

Under behandlingen får du lov til at slappe helt af, hvor du ikke behøver føle dig forpligtet til at konversere. Her får du altså en lindrende forkælelsesstund, som bl.a. øger blodgennemstrømningen, fornyer glød, reducerer rynker og mindsker poser under øjnene.

Book tid hos Evexia Care i Sorø

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mine behandlinger inden for NEO, Gua Sha Lifting, Kranio-Sakral Terapi eller wellness-massage, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. På nedenstående knap kan du ligeledes booke tid online til den ønskede behandling.