Behandlinger

NEO-behandling i Sorø

I min klinik i Sorø tilbyder jeg NEO-behandling, som står for Naturlig Energi Optimering. NEO er udviklet af den danske virksomhed Addit Nature, som udforsker og udbreder naturens positive påvirkninger på de udfordringer, vi står overfor i dag.

Naturlig energibehandling (NEO) i Sorø

Ved en NEO-behandling sker der en overførsel af energi fra struktureret vand til kroppens celler. Denne naturlig energiterapi tilfører den energi, som vand indeholder i sin naturlige form, til kroppens celler og genopretter den ubalance, som er opstået i takt med, at vi mennesker har bevæget os længere og længere væk fra naturen. 

Et NEO Center foregår i et rum, hvor struktureret, mineralsk vand omrøres i en keramiks beholder. Dette skaber et stærkt energifelt, som påvirker kroppens celler positivt. Cellerne afstresses og genfinder deres naturlige leje.

Den naturlige bevidsthed, som vi alle er født med, forsvinder i takt med, at vi bliver ældre – og i takt med, at vi påvirker vores omgivelser med vores bevidsthed og intelligens. Vores celler bliver dermed også påvirkede – og dér kan NEO hjælpe med at gendanne vores naturlige bevidsthed. 

Efter en NEO-behandling vil du opleve øget velvære, mere energi i hverdagen samt øget præstation og restitution. Der kan være flere personer til stede i lokalet på samme tid, hvor man sidder fuldt påklædt i en god stol og slapper dejligt af.

Historien bag NEO

Inden NEO opstod, bredte der sig en nysgerrighed omkring vand og forskning i struktureret vand, som har stået på i århundreder, men som der aldrig var blevet gjort alvor af – måske fordi, vi mennesker tager vand for givet og ikke tænker over, at vores egen krop består af 70% vand.

Struktureret vand er mere energifyldt og tilfører mere energi til levende væsner og planter. Ustruktureret vand, som kommer ud af hanerne eller fra flasker, er mindre energiholdigt. Kroppen skal dermed bruge meget mere energi på at optage næringsstofferne fra ustruktureret vand – og det er derfor vigtigt, at vi indtager struktureret og mere energifyldt vand.

Vær opmærksom på...

… at en NEO-behandling ikke kan erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO eller ej, anbefaler jeg, at du følger lægens råd under sygdom. 

NEO har via naturens energi hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Dog er effekten af NEO endnu ikke videnskabeligt bevist, og derfor tilbyder jeg altid 2 gratis prøvebehandlinger til alle nye kunder, så du selv kan mærke, hvordan en NEO-behandling påvirker din krop – og så du selv kan vurdere, om NEO også vil være noget for dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker at høre mere om en NEO-behandling, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Book tid hos Evexia Care i Sorø

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mine behandlinger inden for NEO, Gua Sha Lifting, Kranio-Sakral Terapi eller wellness-massage, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. På nedenstående knap kan du ligeledes booke tid online til den ønskede behandling.

Hvad er struktureret vand?

Vands naturlige energifyldte struktur kan blive svækket under processen fra kilden i naturen til vores haner. I sin naturlige tilstand er vand struktureret, hvor molekylerne er ordnet i harmoniske, sekskantede strukturer, der indeholder en betydelig mængde energi. 

Desværre er det vand, der når vores haner, ofte ustruktureret og mangler den naturlige energi, som vand fra kilden i naturen besidder. NEO-behandlinger udnytter og bygger på den energi, der findes i struktureret vand for at forbedre behandlingsresultaterne.

NEO-behandling

Styrk forbindelsen mellem krop og sind

Neo-behandlinger kan være en effektiv måde at styrke forbindelsen mellem krop og sind på. Neo-behandlinger arbejder med kroppens energifelter og strømme for at genoprette balance og optimere energi-flowet. 

Ved at fjerne blokeringer og ubalancer i energifelterne kan NEO-behandlinger hjælpe med at forbedre den generelle energi i kroppen. Det bidrager til en øget følelse af velvære og en forbedret evne til at håndtere stress og udfordringer.

En stærk forbindelse mellem krop og sind er afgørende for vores overordnede sundhed og velvære. Når vi er i harmoni med vores krop, er vi bedre i stand til at lytte til kroppens behov og reagere på dem.

Vil du styrke forbindelsen mellem krop og sind? Book en NEO-behandling i dag og mærk forskellen. Du kan kontakte mig på 42 75 11 37 eller malene@evexia.care