Behandlinger

Massage i Sorø

I min klinik i Sorø tilbyder jeg wellness-massage, hvor der fokuseres på lange og blide strøg – og at det er en dejlig oplevelse. Det er til dig, der har brug for afslapning og et break for hverdagens stress og jag.

Wellness-massage i Sorø

Få en wellness- og fuldkropsmassage, som gavner både krop og sind. Jeg sørger for at skabe de bedste rammer, så du blot skal ligge og slappe af, nyde massagen og få en pause fra hverdagens stress og jag. 

Jeg fokuserer på dit velbefindende og gendanner din krops naturlige balance gennem massage. En fuldkropsmassage kan lindre stress og mindske smerter, og du opnår en dyb afslapning og påfyldning af ny energi og overskud. 

Ved massage bliver musklerne langsomt æltet og løsnet, og efter kort tid vil der også opstå varme. Varmen og bevægelserne vil være med til at øge blodcirkulationen omkring muskelfibrene, hvilket hjælper til at nære muskelfibrene med ilt og næringsstoffer, og de ophobede affaldsstoffer fjernes via blodet. Du vil få forbedret lymfecirkulation, og massagen vil være med til at øge udskillelsen af forskellige hormoner. Massage kan også være med til at sænke blodtrykket, da man i en afslappende tilstand får ro på pulsen og blodtrykket – og ikke udskiller stresshormoner, som vi ellers gør, når vores hverdag kører i et højt tempo.

Afslappende massage tilpasset dig

Hvis du ikke er vild med, at der bliver taget for hårdt fat, eller hvis du ofte bliver øm af at blive behandlet, er wellness-massage det rigtige valg for dig. Ved wellness-massage falder din krop og sind til ro – og du skal blot koncentrere dig om at slappe af!

Ved hver behandling bliver der lagt 100% vægt på dig som kunde. Du bliver masseret af kyndige hænder, og du kan trygt slappe af, imens din krop bliver masseret fra top til tå. Jeg sørger selvfølgelig for at tilpasse styrke og hastighed til dig, så oplevelsen bliver så afslappende som muligt. 

Effekten af massage

En wellness-massage varer 1 time. Der er dog nogle, der ønsker yderligere tid for at falde til ro og stresse af, og så er du selvfølgelig velkommen til at booke mere tid. Det er vigtigt, at du giver dig selv tid til at slappe ordentligt af og komme ned i tempo – det vil gøre din oplevelse endnu bedre. 

Mange oplever bedre søvn og lavere stress-niveau efter wellness-massage. Den hjælper puls og tanker med at falde til ro, og du kommer i bedre kontakt med dig selv og din krop: Du får tid til at mærke efter, hvordan du egentlig har det indeni. 

Book tid hos Evexia Care i Sorø

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mine behandlinger inden for NEO, Gua Sha Lifting, Kranio-Sakral Terapi eller wellness-massage, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. På nedenstående knap kan du ligeledes booke tid online til den ønskede behandling.